Dotekomanie.cz

AppleCare+ začne 27. září celosvětově zajišťovat výměny iPhonů

Služba AppleCare+, kterou poskytuje Apple k zakoupení v Apple Storech a i v online obchodě k zakoupení, se dočká mírné úpravy. Nově bude od 27. září fungovat celosvětově, a pokud se stane něco s vaším iPhonem například na dovolené v zahraničí, budete moci uplatnit tuto službu i zde.

AppleCare+ prodlužuje standardní záruku z 1 roku na roky dva (pro upřesnění v USA mají záruku pouze jednoletou, v České republice je ze zákona dvouroční). Ta bude navíc celosvětová a poskytuje také možnost za 79 dolarů dvakrát vyměnit vámi poškozený iPhone (vaší vinou, nikoli v rámci záručních oprav). Navíc rozšiřuje telefonickou podporu z 90 dní na celý 1 rok. Nyní máte tedy možnost uplatnit tyto služby kdekoliv na světě, dříve to bylo možné pouze ve státech, kde jste iPhone s touto službou zakoupili.

Uniklý dokument, který s touto změnu přišel, zveřejnil bloger Sonny Dickson, který již v minulosti stojí za mnohými pravdivými úniky. Z dokumentu, který vidíte výše, lze vyčíst také to, že v některých státech nebude tato služba pro některé modely iPhonu 5 dostupné.

Zdroj: engadget.com

Exit mobile version