Dotekomanie.cz

Alcatel představil One Touch Idol S a Mini

Alacatel vlastněný společností TCL oznámil rozšíření modelové řady One Touch Idol o dva chytré telefony. Jde o zařízení s názvem One Touch Idol S a One Touch Idol Mini. Obě novinky můžeme zařadit díky jejich specifikacím do střední třídy, kde bez marketingové podpory nelze očekávat příliš velký úspěch na mobilním trhu.

První One Touch Idol S dostal do své přední části 4,7palcový IPS LCD displej s HD rozlišením (1280 x 720 pixelů) společně s 1,3megapixleovou kamerkou pro uskutečnění videohovorů. O výkon se stará dvoujádrový procesor taktovaný na 1,2 GHz, 1GB operační paměť RAM a případní majitelé budou mít k dispozici interní paměť o velikosti 4 GB, kterou dále rozšíří prostřednictvím slotu na paměťové SD karty. Zadní část doplňuje 8megapixelový senzor fotoaparátu.

One Touch Idol Mini, jakožto druhý přírůstek od Alcatelu, má v čele 4,3palcový LCD displej s rozlišením 854 x 480 pixelů a VGA kamerku pro videohovory. Hardwarová stránka nabízí dvoujádrový procesor s frekvencí 1,3 GHz, 512MB operační paměť RAM, vnitřní paměť s kapacitou 4 nebo 8 GB, navíc dále rozšiřitelnou o paměťovou SD kartu. Nakonec záda nesou 5megapixelový fotoaparát.

Informace týkající se dostupnosti či prodejní ceny nejsou prozatím oficiálně známy, nicméně je můžeme očekávat v nejbližších dnech a bližší zajímavé specifikace naleznete v odkazech na stránkách výrobce.

Zdroj: androidcentral.com

Exit mobile version