Dotekomanie.cz

Samsung oficiálně představil Galaxy Golden

V Jižní Koreji nezapomínají na telefony s véčkovou konstrukcí a oficiální cestou Samsung představil delší dobu omílaný model Galaxy Golden. K dnešnímu dni jsou tudíž známy kompletní podrobnosti, které byly ještě donedávna postaveny na základě zkreslených informací, úniků či spekulací. Zařízení díky svému designu bude spíše zacíleno na uživatele s manažerským postavením, čemuž odpovídá i cena.

Samsung Galaxy Golden získal na vnitřní i vnější straně 3,7palcový Super AMOLED displej s rozlišením 640 x 800 pixelů. Hardwarovou stránku zaplňuje dvoujádrový procesor Snapdragon 400 od Qualcommu s frekvencí 1,7 GHz a operační paměť RAM o velikosti 2 GB. Vnější část flipu nabídne 8megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou, uvnitř čeká 1,9megapixelová kamerka pro uskutečnění videohovorů.

Mezi další technické specifikace lze například zařadit baterii s kapacitou 1820 mAh, podporu LTE sítí nebo paměťových microSD karet. Softwarovou výbavu uzavírá operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Zájemci o tento vzkříšený pokus ve véčkovém provedení budou muset zavítat blíže ke Koreji, protože dostupnost mimo toto území je takřka nulová a následně si musí připravit 799700 wonů, což vychází v přepočtu na 13 755 Kč bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: androidauthority.com

Exit mobile version