Dotekomanie.cz

LG v tichosti představilo model L9 II

Kolující nepodložené informace týkající se modelu Optimus L9 II od jihokorejského výrobce se naplnily a očekávané zařízení bylo v tichosti představeno v Nizozemsku. Uniklé fotografie s hrstkou hardwarových vlastností vystoupily oficiálně před veřejnost v tomto týdnu, nicméně prvotní seznam specifikací zůstává nadále pouze částečně odhalen.

Nejlepší chytrý telefon z modelové řady Optimus a série L tímto přechází do druhé generace. Zařízení s názvem LG Optimus L9 II bude disponovat 4,7palcovým IPS LCD displejem s rozlišením 720 x 1280 pixelů, dvoujádrovým procesorem Snapdragon 400 od Qualcommu, 2150mAh baterií, infračerveným portem, což zní dobře na to, že pravděpodobně půjde o telefon střední třídy.

Mezi prozatím nepotvrzené specifikace můžeme zařadit 1GB operační paměť RAM, 8GB vnitřní paměť rozšiřitelnou o paměťovou microSD kartu, 8megapixelový fotoaparát, přední 1,3megapixelovou kamerku pro uskutečnění videohovorů nebo operační systém Android ve verzi 4.1.2 Jelly Bean.

V nejbližších dnech lze očekávat, že LG bude lákat i na tento model pomocí videa a pravděpodobně jej firma ukáže na veletrhu spotřební elektroniky IFA 2013 v Berlíně konající se první týden v září.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version