Dotekomanie.cz

Note 2 Hidden Settings – objevte skrytá nastavení u SGS4 a Galaxy Note 2

Rádi experimentujete a máte všechno nastavení „pod palcem“? Pokud ano, máme pro vás tip na zajímavou aplikaci. Note 2 Hidden Settings je určena pro zařízení Samsung, konkrétněji Galaxy Note II a Galaxy S4. Je zde ještě nutnost mít root a také stock (tovarní) verzi systému. A co vlastně aplikace přináší? Snadný přístup k rychlému nastavení věcí, které za normálních okolností vyžadují úpravu systémových souborů. Nabízí tedy přístup ke skrytým systémovým nastavením.

 

Kromě přístupu root není již nic nutného a stačí tedy aplikaci nainstalovat, přidělit jí práva root a začít používat. Otevře se vám seznam velmi zajímavých nastavení, například zvuky spouště, nekonečné scrollování, řízení rotace v galerii, nastavení uvnitř fotoaparátu, internetového prohlížeče atd. Tato aplikace je použitelná pouze na nástavbě TouchWiz, protože obsahuje určité specifikace, které jiné ROM neobsahují. Nelze jí tedy používat na většině ROM na bázi AOSP.

Upozorňujeme, že instalaci provádíte na vlastní nebezpečí. Autor, ani redakce Dotekománie nebere za případné následky žádnou odpovědnost.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version