Dotekomanie.cz

HTC plánovalo modifikaci smartphonu jako Motorola u Moto X

Motorola zaujala svět nejnovějším smartphonem Moto X. Tentokrát se největší pozornost neupírá na hardware, byť má své klady, ale na samotnou možnost přizpůsobení designu mobilu. Prozatím se bude jednat jen o exkluzivní záležitost pro amerického operátora AT&T, ale následně bude dostupná i pro další zákazníky. Zřejmě se ale neplánuje globální rozšíření této služby. Nyní se ale objevují informace, že HTC mělo nabídnout něco podobného.

Ovšem v případě tchajvanského výrobce nemělo být použito zařízení s Androidem. Možnost modifikace byla plánována pro HTC 8XT, který vychází z modelu HTC 8S a je vybaven taktéž systémem Windows Phone. Zákazníci měli mít možnost změnit barvy jednotlivých součástí smartphonu, přičemž nechyběla možnost gravírování vlastního textu na zádech smartphonu. Dle dostupných informací se mělo jednat o společný projekt s americkým operátorem Sprint.

Bohužel ze všeho sešlo kvůli komplexnosti a náročnosti celého projektu. Pokud se ale ukáže, že se Motorola trefila do přání zákazníků a její projekt uspěje, je možné, že HTC oživí své původní plány.

Zdroj: theverge.com

Exit mobile version