Dotekomanie.cz

Google Plus pro Android získává významnou aktualizaci

Právě dnes se má začít šířit nová verze aplikace Google Plus pro Android s číslem 4.1. Můžeme se těšit na několik významných změn. Začneme jednou drobností – Pokec již není součástí aplikace Google Plus. Díky tomu se Google zbavuje kompletně tohoto komunikačního nástroje, který se ani nerozšířil. Veškerou historii budete moci stáhnout skrze TakeOut.

Zásadní novinkou je možnost přepínání účtů. Konečně se nebudeme muset přepínat odhlášením z aplikace a následným přihlášením. Celý proces nebyl příjemný a poměrně dlouho trval. Nyní se tato funkce integrovala v lepší podobě do samotné aplikace a mezi účty se budete moci jednoduše přepínat. Samozřejmě to platí i pro Google Plus Stránky.

Další změna je v oblasti sdílení polohy, kde je více možností – nově můžete sdílet polohu s vybranými kruhy. Dokonce došlo na integraci fotografií a videí z vašeho cloudového úložiště Drive. Google Apps pro Byznys jsou nyní plně podporovány, ale musíte mít povolenou síť Google Plus. Prozatím si musíme počkat na dostupnost aktualizace.

Zdroj: plus.google.com

Exit mobile version