Dotekomanie.cz

Dotekománie doporučuje #6 – Filmová místa

V mnoha filmech máme možnost vidět nám známá místa, kde žijeme či která jen navštěvujeme. Ovšem málokdo tato místa pozná přímo ve filmu, kde je použito mnoho filtrů obrazu. Pokud se chcete na svém telefonu podívat, zdali se zrovna ve vašem městě natáčel nějaký český nebo zahraniční film, čtěte dále.

Aplikace filmová místa pro Android a iOs nabízí nejen zobrazování míst, kde se film natáčel, ale také informace o daném filmu. Aplikace není zaměřena pouze na Českou republiku, takže si můžete prohlédnout případná místa na mapě i na vaší dovolené či zahraniční cestě.

Služba nabízí i možnost prohlížet mapu ve webovém rozhraní přímo ve vašem prohlížeči. K dispozici jsou i seznamy nejbližších míst, kde se odehrávalo natáčení. Při zobrazení určitého místa se zobrazí poměrně mnoho informací k filmu včetně fotek.

Jako velké plus aplikace lze označit funkci navigování do místa natáčení. Pokud máte nutkání zjistit, kde se váš oblíbený film natáčel, lze jej vyhledat a zobrazit daná místa v seznamu. Takto je možno najít téměř jakýkoliv film, který je v databázi.

Verze pro android je kompatibilní i s tablety, kde je zobrazení mapy očekávaně hezčí a uživatelsky přívětivější.

Aplikace je zdarma pro obě platformy a jejich hodnocení je nadprůměrné.

Exit mobile version