Dotekomanie.cz

Dotekománie doporučuje #4 – Pocket (Read it later)

Zajisté znáte situaci, kdy někam pospícháte a nemáte čas si přečíst aktuality, či jiné zpravodajství. Na Google Play a iTunes se poměrně dlouhou dobu nachází aplikace jménem Pocket, která vám tyto situace ulehčí. Možná vám název Pocket nic neříká, jelikož před nedávnem prošla aplikace a služba změnou. Původní název byl Read it Later.

Pocket (Read it Later) se za dobu své existence dostal do povědomí mobilní komunity po celém světě. Pocket umožňuje vložení jakéhokoliv vámi vybraného článku do telefonu pro off-line čtení. Díky uložení off-line získáte možnost mít své zprávy neustále u sebe i během cesty, kde není mobilní signál nebo pokud nemáte aktivní žádný internetový balíček, či tarif.

Služba je velmi propracovaná a nabízí možnost nainstalovat si rozšíření do prohlížeče chrome a mít tak neustále všechny zprávy pod kontrolou. Pocket je komplexní řešení pro všechny, kteří chtějí mít přístup ke svým zprávám odkudkoliv.

Nelze nezmínit také synchronizaci mezi všemi zařízeními, díky které budete mít všude všechny zprávy stejně seřazené, přidané nebo vymazané. Velkým kladem je, že je Pocket dostupný i pro zařízení s iOs, takže není problém synchronizovat i mezi Androidem a iOs. Mnoho nastavení, která je možno měnit z vašeho zařízení, udělají výbornou čtečku. Aplikace je ke stažení zcela zdarma.

Exit mobile version