Dotekomanie.cz

Budík Timely překvapí vzhledem a synchronizací [Android]

Dnes již téměř každý využívá svůj mobilní telefon jako budík. Na Google Play je neskutečné množství nejrůznějších budíků, stopek nebo časovačů. Tyto budíky mají často ne moc hezký vzhled, nyní se ovšem objevil další a to konkrétně Timely.

Timely je budík svým vzhledem jedinečný. Vše napovídá tomu, že autoři vložili nemalou snahu o „čistotu“ a jednoduchost vzhledu celé aplikace. Po otevření aplikace bude všem ihned jasné, že opěvování vzhledu je opodstatněné. Krásně jednoduché hodiny včetně skvělého pozadí jsou balzámem pro oči nejen po ránu.

V aplikaci se nachází možnost in-app  nákupu doplňků, jako jsou např. zvuky pro buzení, témata a různá další vylepšení. Vývojáře je nutné pochválit, jelikož dali možnost i těm, kteří platit nechtějí. Pokud budete aplikaci sdílet s vaším referrer kódem a získáte 20 instalací skrze další uživatele, tak máte aplikaci zcela zdarma.

Největší chloubou Timely je integrace synchronizace. Pokud tedy vlastníte smartphone a tablet, tak můžete z jednoho zařízení nastavit budík, přičemž se vše přenese i do druhého. Samozřejmě je nutné, abyste na všech smartphonech a tabletech byli přihlášení se stejným účtem. Dokonce můžete nastavit, jestli budík má být aktivní na jedno nebo na druhém zařízení. Případně můžete zvolit všechna.

Aplikace Timely je dostupná pro tablety a telefony s androidem 4.0.3 a vyšším.

Exit mobile version