Dotekomanie.cz

BlackBerry Z10 Porsche Design: První uniklé snímky

Jak to vypadá, tak ani neuspokojivá prodejní čísla vlajkové lodi s označením Z10 kanadského společnosti BlackBerry neodradí od spolupráce s výrobcem luxusních automobilů. Aktuální kanadská novinka se dočká nového kabátu v luxusním stylu, stejně jak se objevil u modelu Bold 9900, který byl nakonec představen jako BlackBerry P9981 Porsche Design.

Nová Z10 přijde s podobným označením, a to P9982 Porsche Design. Uvnitř se pravděpodobně objeví unikátní uživatelské rozhraní, jehož přítomnost částečně vystrnadí BlackBerry OS 10. Ani samotná prodejní cena nebude nijak překvapivá oproti svému předchůdci a Porsche si samozřejmě za své jméno na zařízení opět nechá poměrně tučně zaplatit. Již nyní můžeme počítat s cenovkou převyšující hranici 2000 dolarů (tj. v přepočtu 38 912 Kč).

Snímky odhalující nadcházející model jasně napovídají o podobnosti s modelem Z10, nicméně v mnoha částech se dočkáme obměny a navíc prémiovou záležitostí bude použitý materiál. Nepůjde tedy o žádnou masovou produkci, ale spíše o jedinečné zařízení.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version