Dotekomanie.cz

BlackBerry Q10 ve zlato-bílé barvě představen v Emirátech

Kanadská společnost BlackBerry představila speciální verzi modelu Q10 ve Spojených arabských emirátech, který bude převážně zaměřen na majitele s tučným kontem. Případní majitelé zaplatí za exkluzivní barevné provedení či použité materiály.

Edice zlato-bílého zařízení vypadá daleko lépe než obvyklé zpracování v černém nebo bílém ladění. Chloubou jsou zlaté rámy z nerezové oceli doplněné o některé další části ve stejné barvě. Uživatelé v prodejním balení najdou kožené pouzdro určené k ochraně a navíc získají jedno z řady jedinečných čísel k BlackBerry PIN. Co se týká výbavy uvnitř, tak zde nedošlo k žádné hardwarové ani softwarové úpravě, jako tomu většinou bývá u jiných modelů za vyšší cenu.

Telefon má tedy dvoujádrový procesor taktovaný na 1,5 GHz, plnohodnotnou QWERTY klávesnici, 8megapixelový fotoaparát či přední VGA kamerku. Jak se v úvodu avizovalo, tak cena zlato-bílé Q10 se ve Spojených arabských emirátech vyšplhala na hodnotu 3799 AED, což při přepočtu vychází na 19 913 Kč bez daně a dalších poplatků. Ačkoliv nejde o žádné statisíce, i přesto je možné zařízení zakoupit pouze v prodejně BlackBerry v Dubai Mall.

Zdroj: intomobile.com

Exit mobile version