Dotekomanie.cz

Vychází veřejná beta MoDaCo.SWITCH – přepínání systémů na HTC One

Vývojář Paul O’Brien, zakladatel MoDaCo, zveřejnil první veřejnou betaverzi projektu MoDaCo.SWITCH pro HTC One. Ten umožňuje velmi elegantní přepínání mezi Androidem s nadstavbou Sense 5 a čistým Google Play Edition bez nadstavby, obě ve verzi 4.2.2. Nejedná se však o obyčejný dual-boot, systémy dokáží navzájem sdílet mezi sebou vaše aplikace a data. Přepínání probíhá přes speciální aplikaci s názvem „Switch“, kde jen vyberete, na jaký systém chcete přepnout. Toto unikátní řešení se možná dočká realizace i na Samsungu Galaxy S4.

Uveřejnění se dočkala betaverze s pořadovým číslem 8 a zatím je podporována pouze GSM verze HTC One. Jelikož se jedná o betaverzi, ne vše funguje, jak má – seznam hovorů a MMS se mezi systémy zatím nesynchronizují, avšak na opravě se již pracuje. Instalace je poměrně komplikovaná a její postup včetně souborů ke stažení naleznete zde. Do budoucna jsou také již v systému integrované OTA aktualizace pro jednoduchý přechod na další betaverze MoDaCo.SWITCH.

   

Momentálně také probíhá sbírka na přenesení tohoto projektu i na Samsung Galaxy S4. Tvůrci mají za cíl vybrat 1000 liber (v přepočtu asi 30 000 Kč) a v době psaní článku je vybráno 638 liber. Na projekt můžete přispět i vy přes stránku Indiegogo na této adrese.

Zdroj: androidcentral.com

Exit mobile version