Dotekomanie.cz

Spatřen prototyp nové vlajkové lodi – Xiaomi Mi3

Před pár dny se objevil článek, ve kterém jste se dočetli, že tento model byl spatřen v benchmarku. Jeho výsledky předběhly jak Samsung Galaxy S4, tak i HTC One. Teď však už víme přesné informace o tomto produktu, který samozřejmě nabídne větší výkon a šmrnc, než minulá vlajková loď tohoto výrobce.

Obrázky se objevily na malém čínském blogu a ukazují, že se zařízení velice změnilo od jeho předchůdce. Ten měl pouze 4.3″ displej s HD rozlišením. Xiaomi Mi3 má nabídnout obrovský 5.5″ FullHD displej. Máme očekávat nový procesor – Tegra 4 nebo Snapdragon 800, který bude doplňovat obrovská 3GB RAM. Dalšími specifikacemi jsou zadní 13MPx fotoaparát, přední 5MPx kamera a velká baterie o hodnotě 3500 mAh. Samozřejmě nesmíme zapomenout, že zařízení od této firmy běží na upravené MIUI ROM Androidu.

Pokud vše tohle spojíte, dostanete novou vlajkovou loď čínské firmy – Xiaomi Mi3. Zařízení máme očekávat už na konci srpna tohoto roku. V poslední době, tato firma začíná nabírat na obrátkách a dostává se do podvědomí i v jiných zemích, než je Čína. Jistě však nevíme, jestli se tento model objeví i na evropském či americkém trhu. Musíme ale uznat, že by se této firmě zde dařilo, kdyby nasadila nízkou cenu za její modely.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version