Dotekomanie.cz

Čínská kopie nepředstaveného HTC One Max s 6,3“ displejem

Čínská společnost Galapad, která stojí již v minulosti za kopií Nexusu 7, představila nový model pod označením Galapad Galaxy 6. Už na první pohled vidíme, že se společnost značně inspirovala u vlajkové lodi HTC – modelu One. Ovšem v tomto případě zde najdeme 6,3palcový displej s rozlišením pouze 1280 x 720 pixelů.

Uvnitř telefonu (spíš phabletu při této velikosti) se nachází čtyřjádrový procesor od MediaTeku – MT6589 o frekvenci 1,2 GHz založený na architektuře Cortex-A7, který má například i námi dříve testovaný Cubot A6589. Procesor ještě doplňuje 1GB RAM a 16GB vnitřní paměť. Zadní fotoaparát dostal rozlišení 8 MPx a přední kamerka pro videohovory slušné 2 MPx. Toomu všemu dodává energii baterie o kapacitě 3050 mAh. Oproti originálnímu modelu HTC One však nemá tento model hliníkovou uni-body konstrukci a místo něho byl na některých místech použit plast.

Operačním systémem je samozřejmě Android. Jak bývá u těchto čínských modelů zvykem, překvapující je samotná cena. Ta je stanovena na 1500 Čínských Jüanů (v přepočtu asi 4 780 Kč).

Zdroj: gizchina.com

Exit mobile version