Dotekomanie.cz

ZTE Grand S Flex zamíří i na český trh

Agentura zastupující čínskou společnost ZTE v České republice přichází mezi veřejnost s příjemnou zprávou, podle které se vlajková loď výrobce určená pro letošní rok – ZTE Grand S Flex – dostane i na náš trh. Informace týkající zahájení prodeje, prodejní ceny či bližších specifikací jsou prozatím velkou neznámou, i přes to první náznaky byly již prozrazeny.

Chytrý telefon s názvem Grand S Flex bude z převážné části vycházet ze zařízení Grand S, jehož premiéra proběhla na začátku tohoto roku na veletrhu spotřební elektroniky CES v americkém Las Vegas. Mezi základní specifikace můžeme zařadit 5palcový Full HD displej, čtyřjádrový procesor od Qualcommu APQ8064+9215M s taktem 1,7 GHz, 2GB operační paměť RAM, 16GB uživatelskou paměť a operační systém Android 4.1 Jelly Bean.

Změn se tedy dočkají jen některé výše zmíněné technické specifikace a také designové provedení přístroje. Nakonec bude na českém mobilním trhu k dispozici od konce srpna, přičemž s odhadem lze předpokládat zahájení prodeje v polovině září, což záleží na konkrétní dohodě mezi distributory a prodejci. Poslední záležitostí je samotná cena ZTE Grand S Flex, která se bude pohybovat na hranici v rozmezí 8 000 až 8 500 Kč včetně DPH.

 

Zdroj: TZ

Zdroj: ztedevices.com

Exit mobile version