Dotekomanie.cz

Sony Xperia Togari, Lumia 1030 a HTC One mini na jedné fotografii?

Výrobcům se většinou nedaří uchovat tajemství a připravované modely jsou k vidění ještě před oficiálním uvedením na trh. Bohužel většina těchto úniků má společnou vlastnost. Údajné fotografie mají pochybnou kvalitu, přičemž se často setkáváme s rozmazanou fotografií. Je to zvláštní hlavně v době, kdy kdejaký mobilní telefon zvládá obstojně fotit detaily. Tentokrát se ale objevila fotografie, která zřejmě odhaluje minimálně 3 nové modely.

Už z nadpisu je vám jasné, že se jedná o různé výrobce. V první řadě zde máme největší mobil – Sony Xperia Togori. Tento model má disponovat minimálně 6palcovým displejem a podporou stylusu. Možná se jedná o první schopnější konkurenci pro Galaxy Note II. Další zařízení připomíná svým vzhledem HTC One, ale zřejmě se jedná o menší variantu, která je zatím označována jako M4 nebo HTC One mini. Poslední mobil je k vidění poprvé – Nokia Lumia 1030. Mělo by se jednat o největší mobil s Windows Phone 8 od finského výrobce, o kterém se spekuluje až v poslední době.

Je těžké určit, jestli fotografie je pravá. Možná pochází z dílny nějakého vtipálka, ale na druhou stranu se může jednat o připravované modely. Dokonce se ozývá z webu WPCentral, že minimálně Lumia 1030 je podvrh, jelikož jejich zdroj zavrhl jakékoliv plány Nokie na mobil s větší úhlopříčkou displeje. Ovšem toto tvrzení neříká, že se nedíváme na nějakou připravovanou novinku. Zvažte sami, jestli budete věřit této fotografii.

Zdroj: engadget.com

Exit mobile version