Dotekomanie.cz

No.1 chystá model S6 jako klon Galaxy S4

Aktuální vlajková loď Samsungu, Galaxy S4 se v nejbližší době dočká své další napodobeniny. Tentokrát ji bude mít na svědomí čínská společnost No.1, která ve své nabídce již nabízí několik falzifikátů a zmiňovaná mobilní novinka ponese nejspíš označení S6. Navíc designové prvky nebudou jedinou zajímavostí. Připravovaná kopie překvapí uživatele několika podobnými funkčními gesty, s nimiž se můžeme setkat u Galaxy S4.

Podle nejnovějších informací model No.1 S6 dostane 5palcový IPS displej s HD rozlišením a poháněn bude známým čtyřjádrovým procesorem MT6589 od MediaTeku taktovaným na 1 GHz společně s 1GB operační pamětí RAM. Interní paměť v základu nabídne pouze 4GB, která půjde pravděpodobně dále rozšířit pomocí paměťové karty.

Rámy zařízení dosahují pouze na 2,5mm hranici a 7,9mm tloušťka také nemůže odradit. Čelo telefonu obsadí 3megapixelová kamerka pro videohovory a naopak záda ponesou 13megapixelový senzor. Součástí tohoto projektu je i práce na ovládacích prvcích, kde najdeme několik známých gest, a to například inteligentní ovládání Hover Touch nebo Smart Pause.

  

Zdroje: gizchina.com, gizchina.com

Exit mobile version