Dotekomanie.cz

Jailbreak tipy – maličkosti, které potěší

V dnešním pokračování našeho seriálu Jailbreak tipy se zaměříme ná takové detaily, které při běžném používání potěší a urychlí práci s iOS 6. Záměrně řikám iOS 6, protože jedna úprava postrádá v nové verzi iOS7 smysl. Pojďme tedy na to.

SwipeAway

V úvodu článku jsem myslel přesně tuto úpravu, jde o možnost rychle ukončit aplikaci v multitasking liště jednoduchým gestem – odsunutím dolu, místo otravného podržení prstu na ikonce a kliknutí na mínus. Naopak odsunutím ikonky nahoru zavřete všechny aplikace najednou. Tato utilitka je zdarma a hledejte v Cydii v základních zdrojích.

 

Emphazise

Tato úprava vám umožní měnit barvu horní lišty u všech aplikací. V nastavení je k dispozici poměrně pestrá paleta barev, a pokud chcete, můžete si nastavit nejen jednu barvu pro všechny aplikace, ale i pro každou jinou. Emphazise je zdarma a mě osobně se moc líbí mít místo ne moc pěkné modré, všechny lišty černé. Emphazise najdete v tomto zdroji: http://rpetri.ch/repo.

 

Lorem

Když iOS 5 přinesl notifikační lištu, tak mě vcelku překvapilo, že jednotlivé položky nelze jako na Androidu odstranit gestem. To řeší tato úprava s názvem Lorem. A to je vlastně celé, k dispozici nejsou ani žádná nastavení a ihned po nainstalování můžete místo otravného klikání na smazat elegantně odstraňovat položky z notifikační lišty.

Exit mobile version