Dotekomanie.cz

Orient N9500 novým klonem Galaxy S4 od Samsungu

Čínský výrobce chytrých telefonů, společnost Orient, může být pro většinu z vás velkou neznámou. Jejich nově představená vlajková loď se může více zarýt do paměti díky podobnosti s aktuálně nejlepším modelem od Samsungu, kterým je pochopitelně Galaxy S4. Samotná sázka na totožné designové provedení ještě neznamená předčasnou výhru, jelikož hardwarové vybavení celému zařízení pravděpodobně nepřinese růžovou budoucnost.

Model N9500 v sobě ukrývá totožné vybavení jako většina současných chytrých telefonů z Číny, což znamená čtyřjádrový procesor MT6589 od MediaTeku s taktem 1,2 GHz a 1 GB operační paměť RAM. Přední část zaujímá 5tipalcový displej s HD rozlišením a hustotu pixelů má 320 PPi. Opačná strana je opatřena 13 megapixelovým fotoaparátem.

Softwarovou stránku doplňuje operační systém Android ve verzi 4.2.1 Jelly Bean. Mezi další vlastnosti lze zařadit podporu dual-SIM nebo paměťových SD karet. V benchmarku Antutu zařízení překvapivě dostalo 13 520 bodů a dosahuje tak na některé modely s 2 GB pamětí RAM. Telefon pořídíte v černé nebo bílé variantě za cenu 299 dolarů (tj. v přepočtu 5 904 Kč).

Zdroj: gizchina.com

Exit mobile version