Dotekomanie.cz

Příběh designu HTC One a nová externí baterie

HTC na svém Youtube kanále zveřejnilo video, které popisuje příběh zrození designu HTC One – vlajkové loď pro letošní rok. Zatímco Samsung sází především na plastové tělo, HTC se u One chlubí hliníkovou uni-body konstrukcí. Na videu uvidíte i průběh úpravy a frézování hliníkového hranolu do podoby telefonu.

No a hned jak se podíváte, jak (alespoň pro mě) povedený design HTC One vznikal, můžete se také podívat, jak ho rychle zkazit nevkusnou, ale za to praktickou externí baterií. Samotný smartphone má baterii o kapacitě 2300 mAh a tato externí přidá dalších 2500 mAh, což by mělo výdrž vašeho telefonu výrazně prodloužit. Juice Pack od firmy Mophie vyjde na necelých 100 dolarů a je dostupný v černé a stříbrné barvě.


Na závěr se ještě vrátím k úvodu článku. Kromě HTC s podobnými snímky přichází i konkurence. Nedávno se tak objevilo video o designu Samsungu Galaxy S 4 nebo o modelu Nokia Lumia 920. Pro úplnost se tak níže můžete podívat na podobná videa od stájového kolegy 8X,  konkurenční Nokie (Lumia 920) a Samsungu (Galaxy S 4).

Zdroje: youtube.com, phonearena.com, androidcentral.com, mophie.com

Exit mobile version