Dotekomanie.cz

Pioneer začne dobývat Čínu s novým modelem S90w

Japonská společnost Pioneer, kterou můžete především znát díky nepřebernému množství spotřební elektroniky, se tentokrát pustila s čínským obchodem Suning do odvětví chytrých telefonů. Z této čerstvě vzniklé spolupráce vzešlo nové zařízení s označením S90w, jehož premiéra v obchodech proběhne již příští týden.

Do rozjetého vlaku s čínskými výrobci, v němž se předbíhají chytré telefony za co nejnižší cenu a s čtyřjádrovým procesorem od MediaTeku, nasedá Pioneer a jejich model S90w. Po stránce výkonu tedy nabízí čtyřjádrový procesor MT6589 s taktem 1,2 GHz a 1 GB operační paměť RAM. Přední část zaujímá 5palcový HD displej společně s 2 megapixelovou kamerkou.

Fotografie pořídíte prostřednictvím 8 megapixelového fotoaparátu a samotný zvuk vylepšuje doplněná funkce DOLBY. O výdrž zařízení se stará baterie o kapacitě 2000 mAh. Na uživatelskou paměť uložíte 8 GB dat a dále ji rozšíříte pomocí paměťové microSD karty. Jako u většiny těchto zařízení je také samozřejmostí podpora dvou SIM karet.

Závěrem, co se týče ceny, tak s největší pravděpodobností bude o něco vyšší než u podobně vybavených čínských telefonů, jelikož se jedná o mnohem zvučnější značku. Větší pozornost může jedině přilákat stylový design a užší provedení těla.

 

Zdroj: gizchina.com

Exit mobile version