Dotekomanie.cz

Huawei má připravovat Ascend W2 s dobrými specifikacemi

Na začátku tohoto roku jsme vás informovali o prvním modelu s Windows Phone 8 od čínské firmy Huawei. Tím je Ascend W1 a k představení došlo na veletrhu CES 2013. Podle současných informací máme očekávat jeho nástupce nebo další model, který by mohl nabídnout velmi dobré specifikace za rozumnou cenu.

Původní model W1 nemusel zaujmout specifikacemi, ale rozhodně neurazil. Ascend W2 ovšem nabídne hardware, za který by se nestyděl kdejaký androidí model. Došlo vlastně k upgradu původních specifikací a nejviditelnější změna se má odehrávat na samotném displeji, který bude mít úhlopříčku 4,3 palce s HD rozlišením. Můžeme očekávat technologii IPS a hustotu pixelů na hodnotě 341 ppi. Výkon bude dodávat dvoujádrový SoC Snapdragon S4 s taktem 1.5 GHz  (Krait), který bude mít k dipozici 1 GB RAM.

Baterie se mírně zvětšila na kapacitu 2000 mAh, ale zadní kamera je již 8 MPx a umožňuje natáčet videa v rozlišení 1080 p. Oblast konektivity nabídne Bluetooth 2.1 s EDR, A-GPS, HSPA+ a Wi-Fi (b/g). Bohužel zatím nemáme specifikace interní uživatelské paměti. Cenovka by se měla pohybovat kolem 289 dolarů. Ovšem tyto informace jsou jen orientační a mohou se ve výsledku lišit, jelikož zatím nemáme k dispozici žádné oficiální stanovisko.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version