Dotekomanie.cz

EMBRACE+ přináší notifikace na vaše zápěstí [video]

Pokud jste milovníci všelijakého příslušenství k mobilním telefonům nebo tabletům, tak vás možná zaujme stylový náramek EMBRACE+. Možná se nejedná o to nejužitečnější zařízení, ale někteří z vás uvítají jeho funkčnost. Ve své podstatě přináší notifikace z vašeho zařízení na zápěstí.

Tento náramek je vybaven RGB LED diodami, které dokáží zobrazovat nejrůznější barevné kombinace. Jeho kouzlo se skrývá samozřejmě v oznamování třeba příchozího emailu. Pokud si na svém smartphonu vypnete zvuky, tak vás může upozornit třeba vibracemi nebo indikací pomocí LED diody. Samozřejmě to vyžaduje vaši pozornost a musíte tak kontrolovat mobil. Díky EMBRACE+ se stačí podívat na zápěstí a ihned víte, jestli na vás nečeká nějaká novinka na mobilu.

K tomuto náramku existuje i aplikace, která bude dostupná pro Android a iOS, takže se nemusíte bát, jestli máte kompatibilní zařízení. Komunikace probíhá pomocí Bluetooth a baterie vydrží na 100 notifikací, jenž každá může mít trvání 6 sekund při středním jasu. Nabíjení se provádí skrze USB a trvá jen 10 minut.

V samotné aplikaci můžete vytvořit nejrůznější typy oznámení, které se přenesou na náramek. Umožní vám navolit specificky barvu, intenzitu jasu, počet probliknutí, rychlost blikání a délku notifikace. Součástí může být také lehká vibrace, takže vás náramek upozorní kdykoliv a ani se na něj nemusíte dívat. V současnosti je aplikace připravena na přenášení následujících notifikací: příchozí hovory, SMS, Email, Instagram, Twitter, Tumblr, Facebook, LinkedIn, Skype, kalendář, upozornění na svátky/narozeniny, budík a časovač, nízký stav baterie anebo že je mobil mimo dosah.

EMBRACE+ nemusíte řešit, jestli nedojde k namočení, jelikož je vodotěsný až do 5 ATM, což je ekvivalent 40 metrů. V tuto chvíli se připravují nejrůznější varianty tohoto náramku, jak můžete vidět na obrázku níže.

Celý projekt potřebuje investici 220 000 dolarů na dokončení postupů, výroby a testování. Do ukončení akce na Kickstarteru zbývá 19 dnů a zatím se jim podařilo získat částku 39 000 dolarů. Pokud vás EMBRACE+ zaujal, tak se můžete stát investory. Za 49 dolarů (+10 dolarů poštovné) můžete získat EMBRACE+ Topaz.

Exit mobile version