Dotekomanie.cz

Samsung uvádí nový model Galaxy Camera

Dle tiskové zprávy na stránkách Samsungu se na trhu objeví další model Galaxy Camery, která přinese variantu bez podpory mobilní konektivity 3G prostřednictvím microSIM karty, jež byla obsažena v předchozím modelu. Výrobce tak zřejmě bude chtít udělat nadcházející model více dostupným z hlediska ceny.

Fotoaparát nabídne připojení k internetu jen přes Wi-Fi modul. Dle fotografií se zdá, že se nový model, co do vzhledu,  od toho současného příliš lišit nebude. Galaxy Camera bude disponovat 21násobným Super Long Zoomem a 16Mpx BSI CMOS snímačem. K dispozici bude 19 inteligentních integrovaných fotorežimů.

Fotoaparát bude disponovat operačním systémem Android 4.1 Jelly Bean s plným přístupem do obchodu Google Play. Pro prohlížení fotek a jejich následnou úpravu bude sloužit 4,8palců veliký dotykový HD Super Clear displej. K dispozici pro úpravu fotek budou dále nástroje Photo Wizard  a Video Editor. Dostatečný výkon jak pro pořizování snímků a videa, ale i pro následné úpravy fotek zajistí čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,4 GHz.

Mimo Wi-Fi konektivitu disponuje fotoaparát i GPS, GLOANASS a Bluetooth 4.0 a energii zajistí baterie s kapacitou 1 650 mAh.

Zdroj: samsungmobilepress.com

Exit mobile version