Dotekomanie.cz

Gresso představil nový Cruiser Titanium se Symbianem

Výrobce luxusních telekomunikačních zařízení, firma Gresso, zahájila prodej nových luxusních zařízení, a to tentokrát s názvem Cruiser Titanium. Přítomný operační systém Symbian asi nezapůsobí, stejně jako ostatní technické specifikace celého modelu, jelikož se snaží na své budoucí majitele především zapůsobit drahým materiálem a precizním způsobem výroby.

Tento konkrétní model je vyroben z titanu používaného v leteckém průmyslu, 16 hodin leštěný pomocí speciálně vyvinuté technologie, díky které nabírá na vzácnosti. V limitované edici bude vyrobeno pouze 555 kusů, kde každé zařízení obdrží své vlastní jedinečné číslo. Výrobce tvrdí, že ve skutečnosti je přístroj výsledkem hodně tvrdé práce a kus přesně vyleštěného titanu pochází od jednoho vysoce kvalifikovaného řemeslníka.

Základní specifikace Gresso Cruiser Titanium:

Celý výrobní proces zahrnuje devět etap, kde v prvních šesti telefon absolvuje proces leštění, následně tři fáze ručního leštění s různými brusnými pastami, což vytvoří lesklý kotoučový efekt. Gresso jsou schopni vytvořit hluboce černé barvy prostřednictvím unikátní tónovací technologie, displej z pevné temperované desky skla projde 800 °С a poté rychlým ochlazením docílí zvýšení pevnosti. Co se týče tlačítek, ty jsou celé z oceli a každé z nich ručně leštěné.

K výrobě jednoho kusu je celkem údajně potřeba 52 hodin ruční práce, takže nebude žádným překvapením cenovka začínající na 2500 dolarech (tj. v přepočtu 47 200 Kč).

Zdroje: intomobile.com, luxury.gresso.com

Exit mobile version