Dotekomanie.cz

BLU představil novou řadu telefonů Quattro s Tegrou 3

Jestliže jste již někdy slyšeli o výrobci BLU pocházejícím z Miami, tak vás pravděpodobně jejich low-endové modely ničím nenadchly. Dobývaly totiž spíše mobilní trhy v oblasti Latinské Ameriky, kde je BLU označováno za jednu z nejrychleji rostoucích firem. Nyní se opět vrací do hry díky nově představené řadě chytrých telefonů s názvem Quattro, která nabídne především o poznání lepší hardwarové vybavení.

Série chytrých telefonů Quattro se skládá ze tří zařízení a všechna jsou poháněna čtyřjádrovým procesorem Tegra 3 od Nvidie. Model Quattro 4.5, jak už z názvu vyplývá, nabídne 4,5palcový displej, dále zmiňovaný procesor s taktem 1,5 GHz, 1GB paměť RAM nebo interní paměť o velikosti 4 GB. Jako nejslabší článek z představených zařízení by měl přijít na trh za cenu 249,99 dolarů, což v přepočtu vychází na 4 710 Kč.

U modelu Quattro 5.7 HD nenajdete mezi specifikacemi nic odlišného. Tedy kromě displeje, jehož velikost vzrostla na 5,7palců a s tím i rozlišení (1280 x 800 pixelů), což se samozřejmě odráží v ceně a celkem tak přijde na 299,99 dolarů (tj. 5 652 Kč).

Jako třetí a zároveň poslední byla představena nová vlajková loď BLU s přívlastkem Quattro 4.5 HD. I když velikost displeje není nějak převratná, tak hustota pixelů vzrostla na 326 ppi a celá obrazovka je chráněna sklem Gorilla Glass. Na vnitřní 16GB paměť uložíte až čtyřkrát více dokumentů než u předešlých smartphonů a zlepšení se událo také u fotoaparátu. Na trh tento kousek vyrazí za cenu 349,99 dolarů (tj. 6 594 Kč), a to může být možným kamenem úrazu.

Zdroj: androidauthority.com

Exit mobile version