Dotekomanie.cz

Alcatel One Touch HD Scribe jako konkurent Galaxy Note [MWC]

Na veletrhu CES 2013 představil Alcatel mimo jiné i 5palcový telefon One Touch HD Scribe, který se svou výbavou řadí mezi high-end telefony řady One Touch. Tento telefon by mohl konkurovat modelu Galaxy Note a tohlavně díky stylusu, který silně připomíná S-Pen od Samsungu. Do výbavy dále patří HD displej, 1.2GHz procesor, 1 GB RAM a 4 GB interní paměti. Dále zde najdeme 8MPx fotoaparát, 2500mAh baterie a operační systém Android 4.1.2 Jelly Bean. Nově je One Touch HD Scribe vybaven právě stylusem a magnetickým MagicFlip krytem, který telefon chrání.

Odlehčenější variantou pak je One Touch Easy Scribe, který je vybaven WVGA 5palcovým displejem, 1.2GHz procesorem, 512MB RAM, 4GB interní pamětí, 5MPx fotoaparátem, magnetickým MagicFlip ochranným krytem, stylusem a rovněž operačním systémem Android 4.1.2 Jelly Bean.

Ceny těchto modelů zatím nebyly zveřejněny, nicméně soudě podle výbavy, kterou bude chtít Alcatel konkurovat, se dá očekávat, že budou ceny nastaveny na rozumnou míru. Telefony se budou nabízet v barvách bílá, černá, červená a žlutá.

Zdroj: techdigest.tv

Exit mobile version