Dotekomanie.cz

5 aplikací ze storu: Od všeho trochu na iOS

Další středa a máme tu pokračování seriálu 5 aplikací ze storu, tentokrát na platformě iOS. Zabrousíme do nejrůznějších kategorií.

360 PANORAMA

Asi nejlepší aplikace na tvorbu panoramatických fotek. Umožňuje kompletně nasnímat vaše okolí v celém rozsahu 360 stupňů, a to i včetně oblohy a podlahy.  Snímky si lze následně pěkně zobrazit v rozhraní aplikace a pomocí gyroskopu otáčet fotografií nebo exportovat již jako panorama do galerie. Aplikaci velice doporučuji. Stojí dolar, což je výborná koupě.

 

SVÁTKY

Jak již název napovídá, jedná se o aplikaci, ve které nalezneme seznam svátků, kde můžete vyhledávat i konkrétní jméno. Tím to však nekončí, díky notifikacím se můžete nechat upozornit, když má někdo ve vašich kontaktech svátek. Pokud chcete, aplikace umožňuje zobrazovat notifikace všech jmenin. Navolit si můžete, v jaký čas vám notifikace přijde, což považuji za velice sympatické. A co víc si přát, aplikace je zdarma.

NÁKUPNÍ CENTRA

Tato aplikace přehledně zobrazuje informace o nákupních centrech. O každém z nich je zde dostupné mnoho informací – seznam obchodů, přehledná mapa, restaurace, akce centra, slevy obchodů a také nějaké informace o centru – kde ho najdete a kontakt. Dále si lze centrum přidat do oblíbených a sledovat jej. Škoda jen, že v aplikaci některé centra (i pražská) chybí.

MAGIC PIANO SMULE

Magic piano je takové speciální piano, při kterém se vám na displeji zobrazují pouze potřebné dotyky a vy díky klikáním na ně hrajete na piano. Pro názornost přikládám video. K dispozici máte v základu poměrně dost písniček, postupem času si další můžete odemknout nebo koupit. Ve hře je dále k dispozici mód, kdy koukáte na ostatní online, jak hrajou právě oni. Aplikace je zdarma a je zde i verze pro Android.

INFINITY BLADE

Na závěr zde mám tip na jednu opravdu vynikající hru, která je právě v tomto týdnu  zdarma. Přestože zde máme již nástupce, jednička nabízí stále špičkovou grafiku a ani v hratelnosti nepokulhává. Pokud hru neznáte, dovolte mi krátký popis – za úkol máte bojovat s různými rytíři pomocí tahů na obrazovce. Doporučuji stáhnout. Za zkoušku nic nedáte.

 

Exit mobile version