Dotekomanie.cz

Apple vydal aktualizaci iOS 6.1

Apple právě vydal další aktualizaci svého operačního systému iOS, konkrétně se jedná o verzi iOS 6.1. Hlavní novinkou je rozšířená podpora LTE pro vybrané země u místních operátorů, bohužel Česká republika se na seznamu zatím nenachází. Dále aktualizace přináší vylepšenou Siri, přes kterou lze nyní nakupovat vstupenky do kin, avšak tato funkce je dostupná pouze v USA v rámci kin Fandango. Další novinkou je možnost uživatelů iTunes Match stáhnout si jednotlivé skladby z iCloudu do svých iOS zařízení. Update samozřejmě také přináší bezpečnostní opravy a zároveň přidává možnost resetovat identifikátor reklam v nastavení.

Novinky v bodech:

Apple dále v tiskové zprávě vydané v souvislosti s touto aktualizací zmiňuje, že AppStore nabízí již více než 800 000 aplikací pro všechny iOS zařízení s více než 300 000 aplikacemi optimalizovanými jen pro iPad. Dále se chlubí tím, že zákazníci stáhli přes 40 miliard aplikací a že již vyplatil vývojářům přes sedm miliard dolarů.

iOS 6.1 je již v tuto chvíli dostupný ke stažení pro všechna zařízení, jež podporují iOS 6. Aktualizovat můžete bud tradičně přes iTunes anebo přímo ze svého iOS zařízení v Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru.

Mírně upraveny byly ovládací prvky hudby na lockscreenu

 

Exit mobile version