Dotekomanie.cz

Action Launcher Pro – rychlejší hledání a spouštění aplikací

I když tvrdím, že systém Android nemá chybu, každý z nás ji tam už někdy našel. Ať už se mu jen zasekl systém, či zatuhla nějaká ta aplikace, vždy vás to zbrzdí v práci. Rychlý restart mobilního zařízení to však spraví a my můžeme vesele pokračovat dále. Někdy nás naštve i pomalé spouštění aplikací. Já se svým Samsung Galaxy S II, to také v některých případech mohu potvrdit. S tím by měl skoncovat Action Laucher Pro.

Ten vám spustí aplikace mnohem rychleji a jejich hledání přes horní lištu je také jednoduché. Plná podpora Play Storu či jiných potřebných věcí je samozřejmostí. V podstatě nehledejte nic jiného než Android, který má pár úprav. Uživatelské prostředí je tedy shodné s originálním Androidem 4.2, a tak ho na první pohled nikdo od originálu nepozná. Jelikož jsem výše napsal, že má pár úprav, tak právě ty nabídnou, že aplikace se rychleji spouští, což vám šetří čas a i cenou energii.

Také disponuje skvělou funkcí „Covers“. Na jakéhokoliv zástupce na ploše budete moci poklepat dvakrát a tím se vám vytvoří složka. Do ní můžete dávat další aplikace. Já jsem to vyzkoušel například na hrách. Moje „hlavní“ hra byl Shadowgun a do něho jsem si nastrkal dalších 5 aplikací. Tuto funkci  můžete použít na jakékoliv ikoně a nastavení netrvá vůbec dlouho.

Z osobní zkušenosti vím, že je nejlepší, když nové věci vidíte na vlastní oči a můžete si je osahat. To však zatím není možné, a tak zde máte aspoň video, které vám Action Launcher Pro více představí a snad neodmítnete jeho zkoušku i na vašem zařízení se systémem Android 4.0 a vyšším.

Zdroj: androidauthority.com

Exit mobile version