Dotekomanie.cz

Philips: 4 líbivé reprostanice s Lightningem

Společnost Philips právě včera na speciální akci představila čtyři nové reprodukční stranice se zabudovanou nejnovější koncovkou pro produkty kalifornské společnosti Apple. Pomocí Lightning konektoru tak budete moci spojit svůj iPhone 5, iPad Mini, iPad 4. generace nebo nový iPod s představenými reproduktory od zmíněného výrobce.

Philips Lifestyle Music System (DCM2067)

Elegantní, tenké provedení bude zapadat do každého moderního interiéru. Zařízení s Lightning konektorem podporuje přehrávání oblíbené hudby a nabíjení Apple produktů, dále také poslouží jako CD přehrávač a FM rádio. I přes své malé rozměry dodává systém až 20W výkon a měl by tak nabídnout vynikající zvuk.

Philips Portable Docking Speaker (DS7580)

Tenké a kompaktní zařízení, které se vejde do každé tašky, je vybaveno technologií Philips wOOx, díky níž si více užijete hlubokých a bohatých basů. Tato technologie vylaďuje reproduktorové ovladače, zajišťující plynulý přechod mezi nízkými a vysokými frekvencemi. Zabudovaná baterie vydrží kolem 8 hodin, což znamená, že si budete moci vlastní hudbu vychutnat, ať jste kdekoliv.

Philips Room to Room Docking Speaker (DS3205)

Reprodukční zařízení disponuje vysoce kvalitními neodymovými reproduktory, které slouží pro lepší odezvu basů a čistý, vyvážený a kvalitní zvuk.

Philips Bedroom Docking Speaker (DS1155)

Zajímavý design o 360 stupních poskytuje bohatý všestranný zvuk nejen pro vaši ložnici. Hodiny na displeji reproduktoru se automaticky synchronizují s hodinami na vašem Apple zařízení. Na zadní straně zařízení naleznete také klasický USB port, pro snadné nabíjení ostatních mobilních zařízení.

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version