Dotekomanie.cz

Oficiálně: Ubuntu instalátor pro Nexus 7

Komunita kolem androidích zařízení je neuvěřitelná. Dokáže si pohrávat s jakýmkoliv smartphonem a mnohdy se jedná o jediný způsob, jak udržet svého miláčka stále aktuálního. Na druhou stranu se objevují také pokusy, kdy Android již nestačí, a někteří se snaží portovat snad cokoliv do jakéhokoliv zařízení. Dnes tu ale máme něco oficiálního, a to přímo instalaci distribuce Ubuntu pro Nexus 7.

Pokud čekáte nějaký návod z XDA Developers, tak se těšíte marně. Tentokrát se objevil přímo na oficiálních stránkách wiki.ubuntu.com s patřičnou dávkou jednoduchosti. Sice budete potřebovat mírné znalosti ohledně odemčení Nexusu 7, ale je pro vás připraven instalátor. Touto formou zjednodušili celý proces na pár řádků kódu a několik kliknutí.

Pokud chcete přejít na Ubuntu pro Nexus 7, tak není nic jednoduššího, než navštívit oficiální stránky a řídit se návodem (vlákno na XDA Developers). Je natolik jednoduchý, že by bylo zbytečné jej opisovat. Dokonce obsahuje také postup, jak vše vrátit nazpět. Jdete do toho? Podělte se o vlastní zkušenosti v komentářích.

 

Exit mobile version