Dotekomanie.cz

Huawei Device: Oficiálně v Česku na Facebooku

Česká pobočka Huawei Device včera prostřednictvím tiskové zprávy oznámila oficiální vstup na sociální síť Facebook. Fanoušci se tak můžou těšit (nejen) na bližší a čerstvější informace ohledně tohoto výrobce, který nebyl doposud českému trhu příliš nablízku, co se týče podpory.

Společnost Huawei Device Česká republika spustila svůj oficiální profil s názvem Huawei Device Česko na sociální síti Facebook. Tímto získávají zákazníci a fanoušci značky Huawei pohodlný způsob, jak s výrobcem přímo komunikovat. Na stránce najdete veškeré aktuální informace a zajímavosti o značce a produktech, které jsou u nás k dispozici.

„Věříme, že nám sociální sítě a zahájení komunikace s našimi zákazníky a fanoušky na Facebooku pomohou jednak zvýšit kvalitu našeho zákaznického servisu a zároveň dále posílit povědomí o značce Huawei,“ říká Lincoln Lin, Senior Marketing Manager Huawei Device pro region CEE a Nordic.

Profil taktéž bude fungovat jako zákaznické centrum, jak jsme na Facebooku zvyklí u většiny výrobců, kde registrovaní uživatelé mohou podávat jakékoliv dotazy a připomínky, na které jim budou produktoví specialisté a ambasadoři značky odpovídat a radit s případným řešením daného problémů. Do budoucna se fanoušci můžou těšit na spuštění dalších záložek, kde budou prezentovány jednotlivě produkty nebo například na zajímavé soutěže a kvízy o hodnotné ceny.

Exit mobile version