Dotekomanie.cz

Balík nových her v Humble Bundle for Android 4

Je to už několik měsíců, co některá z populárních služeb jako Humble Bundle nebo Indie Gala vydala svůj poslední balík indie her a my jsme si již začínali myslet, že se na nás úplně zapomnělo. Naštěstí to tak není, přichází totiž Humble Bundle for Android 4 a s ním nálož exkluzivních titulů.

Obchodní model je uplně stejný jako u předchozích balíků, hry jsou kompletně bez DRM a obsahují instalační balíky jak na Android, tak na jiné platformy (Windows, Linux, OS X). Cenu si můžete sami určit a dle svého mínění rozdělit mezi charitu Child’s Play, nadaci Electronic Frontier Foundation, vývojáře a samotný Humble Bundle. Hry už také můžete, od třetí verze Humble Bundle, spravovat přímo z Humble Bundle aplikace, jejíž betu můžete stahovat přímo z oficiálního webu.

Jedná se o následující hry:

Bundle také obsahuje kompletní soudtracky všech jmenovaných her a je možné, že ještě nějaké hry přibudou, pokud bude úspěšný.

Na závěr můžete zhlédnout propagační video, které obsahuje nejen záběry ze samotných her, ale také některé důležité informace.

Zdroj: humblebundle.com

Exit mobile version