Dotekomanie.cz

Zachycen mobil Sony Xperia Odin C650X?

V tomto měsíci jsme vás informovali o nové řadě smartphonů od společnosti Sony. Měli jsme k dispozici jen pár údajů a případně kódové označení. Nikdo neočekával, že by se v brzké době objevily bližší informace nebo dokonce fotografie. Nyní se však zřejmě někomu podařilo zachytit prototyp smartphonu Sony Xperia Odin C650X.

Musíme být stále skeptičtí, jelikož je k dispozici pouze jedna fotografie a jak jsme se již přesvědčili u Xperie Nexus, podvrh může být cokoliv. V návaznosti na několik zdrojů se objevují i bližší informace o specifikacích a zdá se, že Sony chystá čtyřjádrové pádlo. Výkon by měl zajišťovat procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro s taktem 1,5 GHz. Dále se zde mluví o 2 GB RAM a přímo velkém displeji.

Ten by měl mít rozlišení  1080 x 1920 při úhlopříčce 5 palců. Tudíž se Sony vydává cestou phabletů? Netušíme, jestli zvolilo dobrou cestu, ale taky nevíme jistě, jestli se jedná o reálný mobil. Co by si tato společnost měla přichystat na rok 2013? Je Sony Xperia Odin C650X tím pravým ořechovým?

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version