Dotekomanie.cz

Přijďe si pro HTC 8X a dostanete k němu Xbox zdarma

Jak jsme Vás již informovali, start prodeje prvního Windows Phone 8 telefonu je naplánován na tento čtvrtek 1. listopadu. Společnost HTC si k této příležitosti připravila promo akci, při které prvních 100 zákazníků získá herní konzoli Xbox 360 zdarma. Mimo to se na značkové prodejně v Praze chystá i soutěž o další telefony a herní konzole.

Vezměme to ale popořádku. Už ve středu 31. listopadu můžete ve značkové prodejně HTC v pražské ulici Na Poříčí hrát o Xbox 360 a telefon HTC 8X. Pokud se vám na této herní konzoli přímo v prodejně podaří dosáhnout jednoho z nejlepších časů v závodní hře Forza Horizon, výhra je vaše.

Hrát můžete již od středečního poledne a pokud zároveň budete přes noc čekat na ranní začátek prodeje telefonu, můžete hrát i během nočních hodin.

  

Ve čtvrtek ráno nás pak čeká otevření prodejny a zahájení prodeje modelu 8X. Jak jsem již nastínil v úvodu, prvních 100 zákazníků dostane k telefonu Xbox 360 s pohybovým senzorem Kinect v hodnotě 7490 Kč zdarma. Tentokrát se tedy žádná sleva na telefon nekoná a jeho cena tak zůstane na 13 999 Kč.

Uvidíme, jestli se i během těchto mrazivých dnů najdou odvážlivci, kteří by před prodejnou přes noc nocovali. My budeme samozřejmě akci dále sledovat a přejeme případným nocležníkům hodně štěstí.

Exit mobile version