Dotekomanie.cz

Galaxy S III Alpha – nejsilnější z rodiny Galaxy

Samsung se svým současným top modelem Galaxy S III opravdu zažívá žně. Dokonce se jeho design dostává i do střední třídy v podobě Galaxy S III Mini. Ačkoliv tento smartphone byl přijat znalejší veřejností chladněji, tak jeho prodejní čísla jsou  na zařízení s Androidem přímo skvělá.

Doposud jsme si mohli všimnout, že američtí operátoři mívají své vlastní modely a není tomu jinak ani u SGS III. Jak se zdá, tak i japonský operátor si umí diktovat, a to nejen v oblasti designu. Většinou se jedná o mírné změny, příkladem může být logo operátora atd.

NTT DoCoMo jde se Samsungem na japonském trhu ještě dál. Jejich verzi můžeme označit za nejvyšší model, který je teoreticky k dostání. Získal nový název Galaxy S III Alpha a od mezinárodní verze se liší hlavně vnitřnostmi. Najdeme v něm stejný čtyřjádrový procesor Exynos 4412, ale tentokrát s vyšší frekvencí. Běžný model má 1,4 GHz, ale japonská verze povyšuje na 1,6 GHz.

Nejedná se o žádnou bombu, ale taková paměť RAM již stojí za zmínku. Alpha modelu najdeme rovnou 2 GB RAM. Tamější uživatelé si nebudou muset lámat hlavu s verzí systému, jelikož bude již v základu obsahovat Android 4.1 Jelly Bean. Snad se jednou dočkáme doby, kdy se nebude neustále zvyšovat výkon, ale třeba i kapacita baterií.

Zdroj: sammyhub.com

Exit mobile version