Dotekomanie.cz

BLESKmobil: 2,5 Kč za minutu při účtování 60+1

První český virtuální operátor nabídne své služby už 7. listopadu. My jsme získali ceník, který byl dostupný již půlhodinu před oficiálním představením. Operátor se zaměří především na rezidentní zákazníky, kteří rádi volají. Peklo zamrzlo.

Řečí bylo dost a všechny nás asi zajímá ceník služeb bez žádných dalších okolků. Zákazníci nového virtuálního operátora BleskMobil zaplatí za minutu hovoru 2,5 Kč, přičemž účtování je stanoveno na 60+1, tedy aktuálně na tu nejpřívětivější tarifikaci na českém trhu v rámci předpalcenek. Textové zprávy moc nezlevní a budou stát  1,50 Kč.

Datové služby jsou v dnešní době již samozřejmostí a BleskMobile myslí taktéž na zákazníky se smartphony, i když ne tak docela.  Nejvyšší známý datový balíček nabízí 100 MB za 100 Kč měsíčně. V nabídce je také denní datový tarif za 20 Kč s FUP 50 MB. Škoda.

Kredit si budete moct dobít pomocí 250Kč kupónů nebo na terminálech Sazky a brzy také na pobočkách České Pošty. K dispozici potom zákazníci budou mít i internetovou samoobsluhu na webu bleskmobil.cz/samoobsluha, kde si budou moct dobít kredit, změnit nastavení internetu v mobilu nebo roamingu. Dozvíte se zde také informace o platnosti a výši kreditu. V případě, že samoobsluha není pro vás to pravé, můžete si popovídat s operátorem na lince 267 267 061 za jednorázový poplatek 20 Kč.

Exit mobile version