Dotekomanie.cz

Aplikace Gmail z Androidu 4.2? Možná [video, APK]

V tomto týdnu jsme mohli vidět spoustu fotografií údajného LG Nexusu, ale zatím nevíme, jestli je vše pravdivé. Možná se jedná pouze o prototyp Nexusu nabídnutý Googlu. Ten se však možná zatím pouze rozhoduje, který výrobce bude produkovat jeho nadcházející referenční smartphone. Na vyjasnění si budeme muset nějakou dobu počkat, ale již nyní pro vás máme celkem exkluzivní video od portálu AndroidPolice.

Jejich redaktoři se záhadným způsobem dostali k instalačnímu APK balíčku emailového klienta, který měl být vyextrahovaný ze samotného LG Nexusu a hlavně z jeho Androidu 4.2 . Nová aplikace Gmail přináší celkem zajímavá vylepšení, na která se nyní můžete podívat.

Video bylo pořízeno na zařízení Galaxy Nexus s Androidem 4.1, a tak zde vznikají určité pochybnosti, jestli tato verze Gmailu je opravdu z verze 4.2. Možná se jedná pouze o neuvolněnou aktualizaci, která zamíří do našich mobilů v brzké době. Hlavní novinkou je pinch-to-zoom a práce s emaily, kde nyní funguje gesto swipe. Díky němu získáte možnost vymazání nebo archivování daného emailu. Nyní se již podívejte na galerii screenshotů.

Zdroj: androidpolice.com

Aktualizováno

Webu AndroidPolice se podařilo získat APK balíček této verze aplikace Gmail. Nyní si jej můžete vyzkoušet, ale musíme upozornit, že vše děláte na vlastní riziko.

Návod:

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version