Dotekomanie.cz

ZTE Grand Era U985: Nový nejtenčí čtyřjádrový smartphone na světě

Čínská společnost ZTE představila pro domácí trh smartphone, který by vzhledem ke svým technickým specifikacím mohl zaujmout nejednoho fanouška Androidu. Sledujte…

Chloubou modelu ZTE Grand Era U985 bude 4,5palcový displej s rozlišením 1280 x 720, 8megapixelový fotoaparát s pořizováním záznamu v HD kvalitě a autofokusem. Dále také 4jádrový procesor Tegra 3 od nVidie. Grand Era U985 poběží na operačním systému Android ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich.

ZTE vychvaluje toto zařízení jako nejtenčí čtyřjádrový smartphone. U fotoaparátu měří 8,6 mm, v nejužší části měří 7,9 mm. Nicméně bych byl v tomto ohledu obezřetný, jelikož se trend nejužších mobilních telefonů poslední dobou rozrůstá.

Do prodeje plánují dostat i další čtyřjádrové smartphony, jako je Grand V985 nebo Grand LTE. Portfolio nižší třídy se rozroste o modely Grand V970 a Grand U930. Prodej zmiňovaného Grand Era U985 má začít již za několik dní v Číně, takže prozatím můžeme jen tiše závidět.

Pokud by se nějaký z těchto modelů dostal i do našich končin, dokázali byste si vybrat? Je u vás rozhodující každý milimetr, nebo tloušťka těla nehraje při výběru tak významnou roli?

Zdroj: ZTE.com

Exit mobile version