Dotekomanie.cz

Tajemná Finka Lumia 920

Každý na ni čekal, toužil, zdálo se mu o ní. Když ji Nokia tuto středu představila, začala se šířit vlna, která nejde zastavit. Jen pár jedinců mělo možnost si ji osahat a ostatní jen čekají, až se budou moci dotknout jejích ladných křivek. Hvězdou tohoto článku není nikdo jiný než tajemná modelka s finským původem Nokia Lumia 920.

Žlutá, bílá, černá, šedá a červená – takovéto barvy budou tuto Finku zdobit. Vlastní úžasný 4.5″ 1,280 x 768 HD displej s PureMotion HD+, který se dá ovládat v rukavicích a čtení si užijete i na přímém slunci. Zaoblené přední sklo, bezdrátové dobíjení a 32GB úložiště. Tím se ve svém životopisu může pochlubit jen ona. Pokud se zaměříme na svůdnost pohledu, zjistíme, že Lumia 920 vlastní PureView kameru s optickou stabilizací a skvělou citlivostí na světlo.

Nahlédnutím do duše naší krásky zjistíme, že v sobě ukrývá Windows Phone 8, nejnovější systém od Microsoftu pro mobilní zařízení. Živé dlaždice mají uživatelsky nastavitelnou velikost ke každé aplikaci a můžete si s nimi například „zahrát Tetris“. Také se v tomto systému zlepšily Bluetooth přenosy, foto aplikace a úprava fotek, Internet Explorer 10, nové barevné palety a další.

Shrnutím mohu říci, že i když tuto tajemnou Finskou modelku znám jen z vyprávění lidí, kteří měli šanci se jí dotknout, a z bezpočtu článků, které jsem přečetla, je úžasná, skvělá a, pokud budu míst možnost si jí pořídit, bude moje.

Pokud se chcete podívat jak Lumii 920 prezentuje přímo Nokia, zde je video: http://www.youtube.com/watch?v=V8_Z7_kJ3_g&feature=relmfu

Exit mobile version