Dotekomanie.cz

Nexus 7: root a tablet UI na pár kliknutí [video]

V redakci si již nějakou dobu hrajeme s tablety Nexus 7. Kromě recenze, která  u vás získala velmi kladný ohlas, jsme si také všimli dotazů na rozhraní samotného Androidu v tabletu.

Google se rozhodl, že Nexus 7 bude mít uživatelské rozhraní pro mobily. Zvykli jsme si a ačkoliv k němu máme výhrady, vyslyšeli jsme vaše prosby a přinášíme návod, jak změnit rozhraní v Nexusu 7 na to tabletové. Video vám ukáže, že se nejedná o nic složitého.

K celé této malé klikací operaci potřebujete pouze Nexus Root Toolkit na svém počítači a následně doinstalovat do Nexusu aplikaci ROM Toolbox Lite. Samotný nástroj na rootování je velmi dobře udělán a jeho použití zvládne kdokoliv, kdo má aspoň základy angličtiny.

Jen musíme upozornit, že musíte mít nainstalované ovladače, ale samotný návod samozřejmě naleznete v softwaru Nexus Root Toolkit. Odemknutí a root je pak jednoduchá záležitost, ale i tak doporučujeme číst každé slovíčko.

Vše děláte na vlastní nebezpečí a Dotekománie se zříká jakékoliv viny za problémy, které si způsobíte tímto mini postupem.

Exit mobile version