Dotekomanie.cz

Nexus 7 3G již za pár týdnů?

Když Google společně s Asusem představili tablet Nexus 7, tak někteří lidé byli zklamáni s jeho výbavou. Hlavním nedostatkem pro mnohé je absence slotu pro paměťové karty. Jiní by raději viděli variantu s 3G modulem.

Již v naší recenzi tohoto referenčního tabletu se Václav Pavlín zmiňoval o tom, že by se mohla vyskytnou varianta s 3G konektivitou. Tato informace nebyla oficiálně potvrzena a vycházel z podpultových informací od našich zdrojů.

Nyní se objevují další informace, které nasvědčují tomu, že by se Nexus 7 3G mohl objevit v následujících 6 týdnech. Zřejmě cena půjde adekvátně nahoru a již se nebude jednat o extra levný tablet, ale je to daň za možnost připojení i mimo dosah Wi-Fi.

Bohužel ani netušíme, kdy by byla tato verze dostupná u nás. Pokud započítáme stejné zpoždění, jako tomu je u Nexusu 7 pro ČR, tak se možná dočkáte na Vánoce. Dokonce ani dnes nemůžete oficiálně zakoupit Nexus 7 v ČR. Podle našich informací bude dostupný až na konci září, ale v této oblasti stále prověřujeme zdroje a budeme vás informovat.

Zdroj: theverge.com

Exit mobile version