Dotekomanie.cz

NanoSIM pro iPhone 5–adaptér na fotografii

Svět neustále prochází miniaturizací a co je malé, to je lepší. To si zřejmě myslí i výrobci mobilů. Sotva jsme si zvykli na microSIM karty, tak se zřejmě brzy objeví nejmenší varianta, která nese název nanoSIM. Ačkoliv se v současnosti stále více používá běžná miniSIM karta, tak co nevidět si budeme hrát s miniaturním kartičkou.

Již jsme vás informovali o tom, že Apple si opět patentoval jednu záležitost, která se bezprostředně týká nanoSIM karty a tím je samotný adaptér (šuplíček pro nanoSIM). Nyní na internet unikly fotografie této miniaturizované verze, která by se měla objevit v iPhonu 5. Sami se ještě jednou podívejte na fotografii.

Jde vidět, že v tomto ohledu se jedná už o titěrnou záležitost, s kterou budete muset asi bojovat při pořízení nového smartphonu od Applu. Ačkoliv s nanoSIM kartou opět přijde jako první Apple, tak můžeme počítat s tím, že jej budou i ostatní výrobci následovat.

Zdroj: intomobile.com


My se musíme ptát, proč došlo k takovému zmenšení? Moc místa se neušetřilo a ani nebylo potřeba. V dnešní době nejde o zmenšování smartphonů a již velikost některých modelů je na hranici použitelnosti. Pokud se tyto informace potvrdí, tak doporučujeme všem, kteří si budou hrát s nanoSIM kartou, aby nedýchali a nedělali prudké pohyby. Vdechnutí nemusí být příjemné

Exit mobile version