Dotekomanie.cz

LG potvrzuje ICS rovnou pro 5 zařízení!

Společnost LG je známa svou neaktivitou vůči vlastním zařízením a jejich neexistujícími, nebo opožděnými aktualizacemi na novější verze operačního systému Android. Nejnovější zpráva, ačkoliv z Facebookové stránky, singapurské pobočky LG hovoří o přislíbení aktualizace na Ice Cream Sandwich, a to rovnou u pěti zařízení. O která, že to půjde?


Několik posledních týdnů musí být opravdu matoucích pro majitele modelu Optimus po celém světě. Když to vezmeme od úplného začátku, tak společnost v minulosti, přesněji v roce 2011, poprvé potvrdila aktualizaci Ice Cream Sandwich pro svá zařízení. Jenže dlouho se nic nedělo a tím byla celá aktualizace zdržena. Následovalo popření celé původní zprávy, její označení za falešnou a vypadalo to, že šťastný konec bude patřit jen modelu 2X.

Dnes však vzplála od LG v Singapuru nová naděje a sami potvrdili, že na tom nejsou aktualizace zas tak špatně, jak se z počátku jevilo. Podle jejich příspěvku na Facebookové stránce LG Singapur dostanou Ice Cream Sandwich tyto modely:

To je poprvé, co slyšíme o aktualizaci i pro samotné modely, jako je Prada, Optimus 3D, LTE. Naopak u Optimu Black byla tato zpráva dokonce již dvakrát popřena. Nezbývá tedy než doufat, že nebude dále již nic vyvráceno a skutečně společnost LG dostojí této informaci. Samotná celosvětová pobočka prozatím odmítla vydat oficiální prohlášení, takže není zcela jasné, jak to všechno dopadne.

Zdroj: GSMArena.com

Exit mobile version