Dotekomanie.cz

Je libo hliníkovou Lumii? [Koncept]

Nové modely Nokia Lumia se blíží. K jejich představení by mělo dojít někdy během října, což je doba, kdy bude zároveň uvedena i finální verze systému Windows Phone 8. Pro dnešek tu máme koncept designu, který ovšem nepochází od Nokie. Líbila by se vám hliníková Lumia s Windows Phone?

Tak takhle nějak si Jonas Daehner představuje chystaný model Lumia 910. Toto označení se již dříve objevilo v emulátoru vývojářského SDK, a tak očekáváme uvedení modelu s tímto jménem.

Pojďme ale zpět k tomuto konceptu. Podle jeho autora by měla tato Lumia disponovat hliníkovým tělem a displejem s uhlopříčkou 4.3 palce. Tlouštka modelu by se měla zastavit už na hodnotě 6.8 mm. Technologie PureView v návrhu chybí, jelikož by podle Jonase kazila tenké tělo přístroje.

Téma designu u budoucích přítrojů Nokie je v tuto chvíli otevřené. Letošní modely vyznávaly především design, který předurčil model N9, ale u nových telefonů by se měla Nokia poohlédnout po něčem novém.


Tento grafik toho má za sebou již více. Na webu autora můžete narazit na jeho návrhy fiktivního Microsoft Surface Phone nebo Windows 8 tabletu značky Nokia.


Zdroj: Jonas Daehnert

Exit mobile version