Dotekomanie.cz

Huawei Ascend D Quad a D Quad XL už koncem srpna na trhu!

Několik zpoždění, které brzdily představení novinek od společnosti Huawei, je zřejmě zahnáno. Už v únoru na Barcelonském veletrhu Mobile World Congress jsme měli možnost vidět modely Ascend D Quad a D Quad XL a až právě koncem tohoto měsíce se dostanou do prodeje. Oživte si proto ve stručném výčtu jejich specifikace, které od sebe nejsou příliš odlišné.

Oba modely Ascend D Quad a D Quad XL budou disponovat vlastním výkonným čtyřjádrovým procesorem o frekvenci 1,5 GHz, 4,5palcovým HD IPS displejem, 1 GB RAM, 8MPx fotoaparátem, HSPA, LTE, WiFi, Bluetooth, 8GB vnitřní pamětí s možností rozšíření o microSD kartu.

Jediným razantním rozdílem u modelu Ascend D Quad XL by měla být větší baterie, a to o velikosti 2600 mAh, což má zapříčinit i zvětšení tloušťky u tohoto modelu. První zařízení budou mířit na mobilní trhy v Číně a následně se distribuce rozšíří i do ostatních koutů světa. Poslední velkou neznámou u obou smartphonů tak zůstává cena, která může být přiměřená, jako je tomu zvykem u společnosti Huawei.

Zdroj: GSMArena.com

Exit mobile version