Dotekomanie.cz

Google Now pro Android 4.0 ICS [video]

Jedním z největších lákadel nového systému Android 4.1 Jelly Bean je služba Google Now, která v mnoha ohledech překonává průkopnickou Apple Siri. Na věc jde ale úplně jinak…

Pokud máte starší smartphone a nemáte jistou aktualizaci na Jelly Bean, tak jste zatím museli jen koukat na ty, kteří si s Google Now pohrávali. Jestli váš smartphone má komunitní verzi systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich a root, tak si můžete sami vyzkoušet výše zmiňovanou službu. Než se pustíte do studování návodu, můžete se podívat na recenzi systému Jelly Bean. I zde jsme ukázali, jak tato služba funguje.

Veškeré potřebné instrukce naleznete v tomto vláknu na XDA Developers. Ačkoliv nepatří k nejsložitějším, tak zřejmě budete chvíli testovat, která verze je ta nejvhodnější. V první řadě musíte zvolit správnou verzi instalace, jelikož jsou zde dva postupy. Jeden je určený pro smartphony s AMRv7 a druhý pro ARMv6.


Neodolal jsem a nainstaloval jsem Google Now na SGS 2 s Androidem 4.0 CM9 Stable. Ve videu najdete opravdu jednoduchý postup. Pokud se vrhnete do zkoušení, tak vše děláte na vlastní riziko.

Exit mobile version