Dotekomanie.cz

Tablet Nabi 2 za 199$ s Tegrou 3

Jste natěšeni na tablet Nexus 7 od Googlu? Již jste si ho předobjednali? Tak jste možná udělali chybu. Svět tabletů se začíná pomalinku zvětšovat o zařízení, jejichž cena je na hranici 200 dolarů a přitom neurazí výbavou. Jedním z nich je tablet Nabi 2, ačkoliv kategorie případných zájemců je poněkud mladšího věku. Je totiž určen pro nejmladší a tomu i nasvědčuje vzhled.

Z obrázku je vám asi jasné, že se jedná o tablet pro děti. Specifikace však mluví o něčem jiném. V tomto “dětském” tabletu najdete Tegru 3 s taktem 1.3 GHz a také Android 4.0.4. Celkem vysoké specifikace na tablet pro děti, nemyslíte? Pokud budeme pokračovat ve specifikacích dále, najdeme 1 GB RAM, přední 2MPx kameru s možností záznamu v HD kvalitě a baterii s kapacitou 4000 mAh.

Displej tohoto tabletu má 7 palců s rozlišením 1024 x 600 pixelů. O rozšíření se postará microUSB, miniHDMI a jack 3.5 pro sluchátka. Co na něj říkáte? Jedná se o dobrou alternativu tabletu Nexus 7? Zřejmě se pro něj nerozhodnete, ale aspoň je vidět, že není až tak nemožné vyrobit tablet s dobrými specifikacemi za nízkou cenu. Nyní se již můžete podívat na video s tabletem Nabi 2.

Zdroj: androidauthority.com

Exit mobile version